Workshop i oppned/håndstående 30-31 aug

22.06.2019

Eg har vore facinert av akrobater, dansere og håndbalasere heile livet, men aldri trudd at eg kunne utøve dette sjølv. I ein alder av 37 år tenkte eg at NO skal eg lære meg å stå på hendene. Eg hadde eit dårleg utgangspunkt med kronisk betennelse i begge skuldrane, men ville i allefall gjere eit hederlig forsøk. 

No, 2,5 år seinare kjenner eg at det har vore ei lærerik reise å forstå kroppen og hovudet oppned. Eg har blitt veldig mykje sterkare både mentalt og fysisk, og det beste av alt: skuldrane mine er smertefri. I tillegg kan eg bruke treninga mi som ein friplass for alle tanker og kjensler. Det er MIN veg og det spelar ingen rolle kor fort eller sakte eg går den. Eg observerer, reflekterer og nyt. Eg lærer, feiler og lærer på ny. 

30. og 31. august set eg opp min første workshop i håndstående. Eg har lang erfaring som treningsinstuktør og har jobba med både vaksne og barn sidan 2006.

Med meg på laget har eg fantastiske Anchelique Fjære, som eg har beundra sidan eg traff ho for fyrste gang som 15 åring.

Workshoppen vil gje deg ein trygg innføring i korleis du kan leike deg oppned.  

Kurs 1:

Når: Fredag 30. august 1800-2030, Spenst Førde

Workshop for de som har lyst til å prøve dykk på håndstående!

I denne workshopen vil vi sjå på dei ulike komponentene som er viktig å fokusere på i en håndstående; Hand, arm, skuldrer, hofter og hodeposisjon.
Hensikten er å gje deg verktøya du treng for å kunne stå på hendene, men og ei variert treningsøkt kor vi fokuserer på styrke og fleksibilitet. Du trenger ikkje å ha erfaring med håndstående fra før - vi skal jobbe oss gradvis mot målet individuelt , i grupper og ved hjelp av veggen :) Det er litt skummelt, men også veldig GØY !!!

Kurs 2

Når: Laurdag 31. august 1000-1230, Spenst Førde

Middels og viderekommen håndstående workshop:

Denne workshopen er ment for dem som allerede har brukt litt mer tid på håndstående og praktisere yoga regelmessig. Noen av emnene som vil bli dekket i denne workshopen er: raffinering av håndstående i forskjellige stillinger, diverse innganger til håndstående, inkludert forskjellige press til håndstående ved hjep av blokker, veggen og et herlig yogaflow med masse innhold av inversjoner og muligheter til å flyte oppned. Det blir også dedikert tid til assistert egenpraksis, hvor deltakerne får mulighet til å jobbe mot sine personlige mål med assistanse fra Anchelique og Ingeborg

Pris: 700 kr per workshop

Påmelding med navn, adr, alder, telnr og ønska kurs til post@solfure.no

Begrensa antal plasser!


Anchelique, født og oppvokst i Norge, har alltid følt en dragning mot kreative dynamiske bevegelser innen dans, gymnastikk og sport.

Fra en gryende fotballkarriere som 11-åring, til aerobic og fitnessintstruktør gjennom videregående skole, fulgte hun til slutt det som lå nærmest hjerte; DANSEN.

Derfor forlot hun Oslo og Psykologistudiet til fordel for en privat danseskole i København. Reisen videre gikk til London hvor hun jobbet som profesjonell danser for mange store stjerner; Whitney Houston, Gwen Stefani, MADONNA, 50 Cent, The Black Eyed Peas, Archtic Monkeys, Sugar Babes, Lilly Allen, Fedde Le Grand og mange flere.


Y O G A ble oppdaget et stykke inn i karrieren, da hun trengte å finne nøkkelen til indre ro og balanse i et hektisk, men også konkurransedrevet liv.
17 år senere, er hun nå inne i det femte året hvor hun driver eget studio og holder yogalærer-kurs på MALTA. Hun er kjent for sin styrke, kreativitet og lidenskap, en yogi som deler av sin kjærlighet, visdom, teknikk, tilpassing og lekenhet gjennom YOGA, PERSONLIG UTVIKLING, MEDITASJON OG FITNESS.

 '' Where your focus goes, energy flows, you can be, do and have anything you desire if you dare to be you ''Anchelique Mariano Fjaereanchelique@freemyme.com