Nettbutikk

Anmeldingar

"Sår, vakker og ærlig poesi kombinert med en ekstraordinær dame i ekstremt fin natur. Alle pengene for boka havner rett inn der nøden er på sitt sterkeste. Hun gir av hele seg, til oss som har boka og til de som trenger det mest. 100 dagar utan deg - for et helstøpt vakkert prosjekt!."

Trygve Skaug

Forfatter, musiker, poet.


"100 dagar utan deg er HELT FANTASTISK. Jeg leser og gråter og ler. Sol Fure inspirerer! Om utbrenthet og livet og barna og fjellet og kjærligheten. Det er som om hun har skrevet ned mine tanker, de jeg selv ikke får ned på papiret,"

Hege Holen Paulsrud

Billedkunstner

"Med sine vakre og sjelegranskende dikt, drømmende bilder og fantastiske intensjon viser Sol Fure hva som knytter oss mennesker sammen og hvorfor det er verdt å kjempe for. Solfure er en multikunstner, men det er særlig diktene som fester seg i sjelen. Hun beskriver kjærlighet som "et slags friminutt der man får gå på tivoli midt i eksamen", og sammen med bilder som oser av livsglede byr boka på både friminutt og tivoli, men alle mest kjærlighet mellom mennesker. Og vi lever i en verden vi trenger det mer enn noen sinne. Takk Ingeborg for at du syr sammen sømmene mellom oss!"

Kristina Olsson

Poet

FOTOGALLERI