OPPNEDHELG

Dato: 24-26 SEPTEMBER 2021 i Kalvåg! OBS, kun 20 plasser!!!

Syntes du set ser gøy ut å snu verda på hovudet? Drømmer du om å få skillsa som skal til for å ta kule bilder på henda? Ønsker du å få verktøyskassa som skal til for å lære dette? Då er dette noko for deg!!

Vi arrangerer nemlig yoga- og handstand retreat i fantastiske Kalvåg! Helga vil bli spekka med mykje morro og nye erfaringer. Du treng ikkje ha erfaring med noko av dette fra før av for å delta, vi vil legge til rette for alle nivå!

Ulrik Ask Fossum er ein av Noregs fremste håndbalansere, og har coacha menneske i verdensklasse. Han var merkelg nok ikkje født med desse skilla, men starta å trene i vaksen alder. Det har gjeve han verdifull innsikt i forhold til å trene nybegynnere.

Sjølv har eg trent håndstående i 4 år, og yoga i 15. Eg hadde hatt kronisk betennelse i begge skuldrane i 15 år då eg starta, men er i dag heilt smertefri. Eg hadde ingen erfaring med å trene håndstående fra før av, men det var ein stor drøm for meg å få det til. Ein kjem ikkje så langt med drømmer om ein ikkje handler, så eg kontakta Ulrik som coacha meg og fikk meg i gang. Vår erfaring er at det ER mulig å lære, sjølv om man er "gammal", tung, stiv, redd og alle andre unnskyldninger ein bruker for å ikkje gå for draumen sin. ;) 

Tru det eller ei, men balanse handler ikkje om tilfeldigheter. Du vil IKKJE plutselig ein dag klare å stå stødig på henda om du berre slenger beina mange nok ganger opp i lufta og håper på det beste.

Balanse = koordinasjon til å plassere kroppen rett, kroppsbevissthet til å justere, styrke til å holde posisjonen, og utholdenhet til å holde den over tid. I tillegg må du forstå korleis kroppen skal plasseres i utgangspunktet, og ha evne til å legge vekk egoet så du kan jobbe med dei tinga som etterkvart vil føre deg framover... eller rettare sagt oppned!

I løpet av helga trener vi med andre ord på det som skal til for å balansere: koordinasjon, kroppsbevissthet, styrke og utholdenhet. I tillegg vil det vere ein del teori og tøying.

De høyres kanskje slitsomt ut, og det er det! Men det er også veldig gøy, og vi skal le masse sjølv om det også blir tungt og vanskelig innimellom!

Mellom slaga er det rom for å slappe av, ete deilig mat, ta badstu, bade, gå tur og nyte det vakre kystlandskapet. Opphaldet inkluderer overnatting i dobbeltrom, frukost, middag, sauna og alle timer.

 Program

Fredag: 

1700-1830: Yogasoft : oppmjukingstime for hofter og skuldre. (kan skippes for dei som ikkje har mulighet å møte)

1930: Middag

2130: Samling og bli kjent, gjennomgang av program

Lørdag:

0800-1000: frukost

1000-1200: Rolig Yogaflow.

1200-1300: pause /lunsj

1300-1700: Håndstående workshop.

1700-1900: slappe av, bade, ta badstu, gå tur (fritid) 

1900: middag

Søndag:

0800 - 1000: frukost

1000-1300: Håndståendeworkshop, oppsummering, spørsmål, bildebonanza og takk for denne gang :)


Pris per pers: 4990 kr fre-søn. Enkeltromstillegg: 350 kr pp per dag. 

Faktura på kr 2500 tilsendes ved påmelding, resterende betales ved innsjekk.

Avbestilling under 14 dager før: ingen refusjon av depositum.

.

Arrangøren forbeholder seg retten til å avlyse arrangementet ved mindre enn 10 påmeldte, depositum blir då refundert.