SJØHOLT

5-7 mars 2021 inviterer vi til eksklusiv FØRPREMIERE på Sjøholt i Kalvåg. Det nye boutiquehotellet til Knutholmen tek deg med inn i ei nær og nydelig historie pakka inn i vakre fargar og moderne design. Interiørdesigner Gunvor Røkholt har skapt ei atmosfære som ikkje kan skildrast med ord, den må berre opplevast! 

Har du lyst på ei fargerik oppleving og vere den første til å bu på dette fanstiske hotellet, har du ei unik sjanse no!

Alle som melder seg på mottar goodiebag til verdi av 700 kr.


Program for helga:

Fredag 

1800: Velkommen

1900: Champagnevandring i Sjøholt

2000: 2 retters middag

Lørdag:

0730: Meditasjon / Yoga

0900: Frukost

1000: Tur til Dosabu

1500: Lunch på Knutholmen

1600: Kok og bad - Vi bader i sjøen og nyter god drikke i den nye flytande badstua 

2000: 3 retters middag

Søndag:

0800: Frukost

0900: Inspirasjonsforedrag interiør og farger

1200: Yoga

1300: Takk for denne dag.

Pris alt inklusive 6900,- pp i delt dbl romGunvor Røkholt har jobbet som interiørdesigner i snart 40 år og er opptatt av personlighet i interiørene hun arbeider med og skaper fargerike løsninger i privat og offentlig rom .De siste 5 årene har hun pendlet mellom New Dehli , hvor hun har arbeidet som produktdesignere og i Sogn og Fjordane hvor hun arbeider som interiørdesigner for bla de nye reiselivsdestinasjonene som er opptatt av grønn turisme , kortreist og norsk kulturarv .Gunvor har flyttet til Vågå for å komme tettere på kulturarven og elsker å kjøre over nasjonale turistveier og fjelloverganger for å komme til jobb. Hun har skrevet flere bøker bla Fargerik Innredning som kom ut på Gyldendal i 2011 som omhandler hvor viktig fargene er for miljøene vi skal omgi oss med. Gunvor er opptatt av formidling og historiefortelling og sammen med fargerike løsninger av tekstiler , tapeter og kunst og skaper hun unike interiører i gamle og nye miljøer , private hjem og for reiselivsaktører som ønsker å være personlige og som tør fremstå annerledes i bevaringen av norsk kulturarv, vern gjennom bruk.

                                                                       PÅMELDINGSSKJEMA

Avbestilling: Kr 3000 faktureres ved påmelding, resterende beløp betales ved innsjekk på Knutholmen.  Ved avbestilling inntil 2 veker før tur refunderes depositum. Ved avbestilling 14-7 dager før arrangement, refunderes 50% av innbetalt beløp. Ved avmelding 6-0 dager før arrangement refunderes ikkje beløpet. Om arrangør avlyser arrangementet, refunderes beløpet i sin heilhet.