Instagramkurs

Instagramkurs

Syns du det er vanskelig å finne dei rette motiva å poste på instagram? Skjønner du ikkje heilt korleis du skal auke engasjementet på postane dine? Er feeden din tilfeldig bygd opp? Poster du på imupls, når du har tid? Er du for dårleg til å følge opp instagrammen din?

2,7 millioner nordmenn har ein Instagram-konto, og denne kanalen har eit enormt potensiale for deg som bedrift. Engasjerende innhold flytter meningar og varer, bygger kjennskap og merkevarer. Men korleis får du skikkelig dreis på innholdsproduksjonen, og korleis kan du selge varene dine og bygge merkevaren på ein autentisk måte?

Bli med oss på workshop i instagram! Du vil få ei rekke verktøy, tips og triks som vil hjelpe deg med arbeidsflyten, og forenkle måten du både tenker og jobber på!

Vi ser på det tekniske aspektet rundt fotografering, redigering og arbeidsflyt. I tillegg tar vi for oss korleis du kan skape ein heilhetlig visuell profil på SOME, som også skal bygge merkevaren til produkta dine. Vi vil og gje deg gode verktøy for å planlegge poster både visuelt og framover i tid.


Workshopen varer i 5 timer og vil bla inneholde:

  • Det tekniske aspektet rundt fotografering, redigering og arbeidsflyt (vi underviser med mobilkamera som utgangspunkt)

  • Korleis skape ein helhetlig visuell profil på SOME for di bedrift

  • Planleggingsverktøy for sosiale media, og korleis Instagram fungerer teknisk sett

  • Korleis auke attraksjon ved samarbeid på tvers av bedrifter

  • Influensermarketing / ambassadørskap : korleis og kva?

  • Filmer og reels, Kvifor er de viktige og korleis enkelt produsere? Kva går viralt og kvifor?

  • Storytelling framfor produktfokusert innhold

  • Auka motivasjon og forståing av sosiale medier

Det blir praktiske oppgåver undervegs i kurset, med tilbakemeldingar og evalueringer.

Det blir sett opp datoer for instagramkurs for bedrifter haust 2022 snart. Ønsker du å leie oss eksklusivt til å holde kurs for di bedrift, ta kontakt via skjema under.