KVINNEKRAFT

Siste helga i oktober, 29 oktober - 1 november, kan du bli med på ei helg proppfull av fargar... og finne fram til kvinnekrafta i deg sjølv!

Helga vil bli arrangert på naturskjønne Knutholmen i kystperla Kalvåg.

Påmeldingsskjema finn du heilt nederst på sida.

Gunvor Røkholt, Anett Sturk og meg sjølv vil legge til rette for at du får tatt ut, utfordra og brukt dei kreative sidene dine. Gjennom inspirerende foredrag, fargerike workshopper, meditasjon, yoga, naturopplevingar og humor garanterer vi ei helg som vil glede deg i lang tid framover!

Dette er virkelig ei mulighet av dei sjeldne!

Gunvor Røkholt har jobbet som interiørdesigner i snart 40 år og er opptatt av personlighet i interiørene hun arbeider med og skaper fargerike løsninger i privat og offentlig rom .De siste 5 årene har hun pendlet mellom New Dehli , hvor hun har arbeidet som produktdesignere og i Sogn og Fjordane hvor hun arbeider som interiørdesigner for bla de nye reiselivsdestinasjonene som er opptatt av grønn turisme , kortreist og norsk kulturarv .Gunvor har flyttet til Vågå for å komme tettere på kulturarven og elsker å kjøre over nasjonale turistveier og fjelloverganger for å komme til jobb. Hun har skrevet flere bøker bla Fargerik Innredning som kom ut på Gyldendal i 2011 som omhandler hvor viktig fargene er for miljøene vi skal omgi oss med. Gunvor er opptatt av formidling og historiefortelling og sammen med fargerike løsninger av tekstiler , tapeter og kunst og skaper hun unike interiører i gamle og nye miljøer , private hjem og for reiselivsaktører som ønsker å være personlige og som tør fremstå annerledes i bevaringen av norsk kulturarv, vern gjennom bruk.

Annett Sturk Hun er kjent under navnet Sturk, og farger er den gjennomgående, røde tråden i alt hun gjør. Hun vil at du og jeg skal fargelegge livene våre, og tørre å ta skrittet ut i det uvante for å bli bevisst det potensiale vi alle sitter med. Hun holder foredrag med fokus på å utforske seg selv, og har gitt ut bøker som utfordrer deg til å se, og drar deg inn i ukjente terreng. På kursene hun holder, enten det er maling, selvutvikling eller interiør, er frykt og kontroll bannlyst. Dette fordi du skal skape din stemme og din personlighet. Hun mener at du besitter alt selv, DU er unik.

Ingeborg Sol Fure blander glamour, humor og natur på måte som gjør at de hun har med seg på tur gir en blanke F i janteloven og tar ut sin indre gudinne. Hun er opptatt av å få frem det beste i kvinnen, og gjør dette gjennom å skape en ramme der man kan åpne seg og vise at man tør å være sårbar. En fjelltur med Sol innbærer fotoshoot i kjole i naturen som en frivillig og morro aktivitet, og tilbyr deltakerne gratis høykvalitetsbilder av seg selv etter turen, som et slags minne og symbol på at man vinner om man våger. I 2018 gav hun ut poesiboken "100 dagar utan deg" hvor hun gav alle inntektene (500 000 kr) til den humanitære hjelpeorganisasjonen Dråpen i Havet. I 2020 fikk hun tildelt hedersprisen "Årets Jentepust" for måten hun inspirerer på, og for sitt engasjement for å fremme kvinner, for kjærligheten til naturen og for omsorgen for flyktningene i Moria.

PROGRAM, PRIS OG PÅMELDING

TORS 29. okt -SØN 01. nov: PRIS: 6950 

FRE 30. okt -SØN 01. nov : PRIS: 5850

(enkeltromstillegg: kr 300 pp/pd)

inkluderer: alle måltid på Knutholmen, overnatting i dobbeltrom, kurs, foredrag, fotoshoot, yoga, meditasjon og ein fin goodiebag med mykje spennande oppi!

Program:

Torsdag

18-1830: Innsjekk

1900: Foredrag

2000: Middag på Knutholmen

Fredag

0730: Meditasjon

0800: Frukost

0900: Fargerik del 1 med Annett og Gunvor

1230: Lunch på Knutholmen

1400: Fargerik del 2 Med Anett og Gunvor

1730: Freeride

2000: Middag på Knutholmen

Lørdag

0730: Meditasjon

0800: Frukost/Nistepakke

0900: Tur til Stomhytta Dosabu med Sol, og fotoshoot for de som ønsker

1500: Yoga med Sol

1630: Freeride

1930: Middag

Søndag

0830: Meditasjon

0900: Frukost

1100: Yoga med Sol

1300: Oppsummering

1400: Takk for denne gang


PÅMELDINGSSKJEMA