Toppturweekend i Stryn!

Blir du med på vinterens gøyeste eventyr?

15-18 feb på Lodgen Stryn!

Stryn, pudder og morro!

Med base midt i hjarte av Stryn, nærmare bestemt Lodgen Stryn, skal vi utforske alt det deilige pudderet dei ikringliggande fjella har å by på!

I tillegg til dette skal vi lære alle triksa i ermet når det kjem til sosiale media, korleis lage kule reels og korleis bygge nettverk!!

Dette er med andre ord ei helg der vi kombinerer det populære SoMe-kurset som Sol&Helle har, med alt det kule Lodgen Stryn og naturen rundt har å by på! Høyrte eg eit JADDA?!

Kva er opplegget?

- Overnatting tors-søn

- 3 Frukoster, 3 middager, 3 nistepakker

- 3 Guidede skiturer

- Reelskurs (verdi 5500 kr)

- Søk/redningsworkshop med skredsøker

- Nettverksbygging med andre likesinna

- MYKJE gøy!

Pris: 6900 ,-*

* Per pers i delt rom. Enkeltromtillegg: kr 2000. Utan overnatting: - kr 2000

Depositum på kr 2500 faktureres ved påmelding. Resten betales ved innsjekk. 100% refusjon av depositum inntil 2 veker før arr, 50% refusjon inntil 1 veke før arr.


Kva er nivået?

Vi tilpasser turane etter individuelle nivå, så du kan komme som nybegynner om du vil! Er du av ekstremvarianten og ønsker å peise opp fjellsidene, er det også mulig!

Det blir inntil 2 fellesturar per dag med ulike nivå.

Program:

Torsdag: Innsjekk og varm mat i låven. Vi ønsker velkommen, blir kjent og held ein 2 timers workshop i korleis ein lager reels. Dette blir gøy!!

Fredag: Frukost og foredrag om skred, sikkerhetsrutiner og skredsøker. Så blir det lavterskel fellestur. På denne turen skal vi øve på "oppskrifta" vi har fått dagen før, og lage fine reels! Vi skal også øve på korleis vi bruker skredsøker til å finne personar under snøen, om uhellet skulle vere ute. Vi møtes i låven etter tur, spiser middag og fortsetter workshoppen med teori, tips, triks i ei uformell og sosial setting!

Lørdag: Frukost og TUR! No er du truleg ein mester i å lage reels og veit nøyaktig kva du skal filme for å lage ei episk forteljing frå dagen din! Vi stikker til fjells og koser oss! Tilbake på Lodgen Stryn venter varm sauna, bading i elva, jacuzi, middag og bobler i glaset! Lukter vi god stemning?? JA!

Søndag: Frukost og fellestur for dei som ønsker, evnt avreise for dei som må reise heim.

Meld deg på, dette blir awsome!

Dette blir morro!!!!!